Merele de Bărbuleţu au avut mare succes cu ocazia „Zilelor Mărului şi fructelor de toamnă”, în piaţa Obor din Bucuresti, la Sărbătoarea Recoltei

0
1411

Zilnic, bucureştenii veniţi la cumpărături la piaţa Obor sunt întâmpinaţi cu o ofertă bogată de legume şi fructe şi numeroase produse alimentare tradiţionale.

Nu lipsesc concursurile cu premii şi degustările din bunătăţile pregătite de ţărani din diverse zone ale ţării, veniţi special la piaţa Obor să-şi comercializeze mărfurile, anunţă administraţia locală.
Programul este următorul:
•17 – 18 octombrie – Zilele mărului şi fructelor de toamnă– cand sunt amenajate standuri pentru producătorii de mere din Voineşti, Văleni, Malu cu Flori, Bărbuleţu şi se realizeaza suc de mere proaspăt.
•24 – 25 octombrie – Zilele legumelor de toamnă – vor fi pregătire două corturi ce vor conţine 48 de standuri de prezentare şi vânzare, sectorizate pe zona şi gama de produse de sezon.

– See more at:

http://www.b365.ro/zilele-marului-si-fructelor-de-toamna-in-piata-obor-la-sarbatoarea-recoltei-foto_239337.html#sthash.REFW6WF0.dpuf

Lasă un răspuns